Распореди

Глобален годишен календар 2018/19

ЕУ интеграции и политики се презакажува од 17.09 на 24.09 во 12ч. Современа дипломатија се презакажува од 18.09 на 24.09 во 12ч.

Јазик:     Факултет:

Септемвриска сесија

Распореди на обврски 2018/19

Ви се допаѓа ли ФОН Универзитет?